Tervetuloa tutustumaan Procountor Soloon

Pääset tällä sivulla näkemään miten Procountor Solo toimii ja voisi olla apunasi taloushallintosi arjessa ja yhteistyössä kirjanpitäjäsi kanssa.

Voit tutustua Soloon haluamallasi tavalla:

Tutustu Procountor Soloon

Yleisesittelyssä opit tarkemmin mikä Solo on, millaisia yleisiä kysymyksiä siihen liittyen olemme kuulleet (mm. mitä se maksaa?) ja myös, että miten Solon käyttöönotto menee.

Tee ja lähetä laskuja asiakkaillesi

Laskutusohjelma sisältyy palveluun. Voit tehdä ja lähettää laskuja verkkolaskuina, sähköpostilla tai perinteisesti paperisena. Asiakkaidesi suoritukset kohdistuvat automaattisesti oikeisiin laskuihin. Kätevää!

Voit käyttää palvelua missä tahansa

Et tarvitse erillistä mobiilisovellusta. Koko taloushallintosi toimii nettiselaimella puhelimellasi.

Kuvaa kuitit

Kuvaa kuittisi aina saadessasi kuitin käteesi. Ne pysyvät hyvässä järjestyksessä ja on helppo toimittaa kirjanpitäjällesi. Kuvausta helpottaa automaattinen tekstinluku.

Vastaanota verkkolaskuja ja maksa laskuja

Saat verkkolaskuosoitteen, johon vastaanotat laskut. Ne on helppo maksaa ja toimittaa kirjanpitoon. Voit myös lisätä paperiset tai sähköpostitse vastaanotetut laskut maksettavaksi suoraan ohjelmasta. Aineisto on samalla automaattisesti valmis kirjanpitoosi.

Liitä kuitit tiliotteen tilitapahtumiin

Kuvaamistasi kuiteista ei tarvitse syöttää summia tai muita yksityiskohtia. Liität vain kuvaamasi kuitit pankkiyhteydellä päivitettäviin tilitapahtumiin.

Lähetä aineistot kirjanpitäjällesi

Kuukauden vaihduttua lähetät keräämäsi aineistot tuloistasi ja kuluistasi kirjanpitäjällesi. Solo tekee aineiston koostamisen ja lähettämisen sinulle helpoksi. Kirjanpitäjä tekee esikäsitellyn aineiston pohjalta kirjanpitosi.

Laskun korjaaminen

Virheitä sattuu! Onneksi voit helposti korjata laskun. Avaa lasku muokattavaksi, korjaa haluamasi kohdat ja lähetä lasku uudelleen.

Kirjanpitäjäsi tekee kirjanpidon tehokkaasti

Kun kirjanpitäjäsi saa kirjanpitoaineiston ajoissa ja kaiken tarvittavan hyvässä järjestyksessä, on kuukausikirjanpidon tekeminen hänelle ihanan helppoa.

Osallistu esittelyyn ja keskustele kanssamme varmistuaksesi Solon sopivan juuri sinulle

Maksuttomassa 30 minuuttisessa esittelyssä saat hyvän kokonaiskuvan Solon hyödyntämisestä yrittäjän arjessasi. Pääset myös keskustelemaan asiantuntijan kanssa varmistuaksesi, että Solo sopii juuri sinun kirjanpitosi sähköistämiseen

Esittelyjä pidetään joka tiistai klo 14.00 - 14.30. Esittelyyn ilmoittautuminen ei sido mihinkään. Tervetuloa mukaan!

Osallistu esittelyyn

Kokeile Soloa

Seuraavaksi voit halutessasi tilata sähköpostiisi yleiset testitunnukset, joilla pääset heti kokeilemaan Soloa.

Tilaa Solo

Valmiina ottamaan Solo käyttöösi? Voit tilata ohjelman suoraan tuotantokäyttöön, jos sinulla on jo Procountoria käyttävä tilitoimisto.

Muistathan, että Solo on hinnoiteltu siinä käsitellyn liikevaihdon perusteella, joten käyttöönotto ei vielä maksa mitään ja kiinteä kuukausimaksu määrittyy vasta kun olet käsitellyt sen kautta tulojasi yli 15 000€ edestä.

Olen valmis tekemään tilauksen