Tee sooloyrittäjistä tilitoimistosi parhaita asiakkaita

Procountor Solon avulla voit hoitaa yksinyrittäjien kirjanpidon ennennäkemättömällä tehokkuudella.

Yrittäjällä on helppokäyttöinen ohjelmisto, jolla hän kuvaa kuitit, lähettää laskut ja maksaa ostolaskut. Kuun päätteksi yrittäjä toimittaa kirjanpitoaineiston Procountoriin.

Procountorin tehokkailla työkaluilla hoidat aineiston tarkistamisen ja kirjanpidon viimeistelyn.

Solon hyödyt tilitoimistoille

Kun kirjanpitoon saadaan kaikki aineisto sähköisesti, voit keskittyä kirjanpitoon kuittien metsästämisen sijaan. Yrittäjän kohdistaessa aineiston oikeisiin tilitapahtumiin, säästyy sinulta aikaa. Katso esittelyvideo alta ja tarkemman opastuksen Soloon saat myös viikottaisissa kirjanpitäjien Solo koulutuksissamme.

Solo kirjanpitäjälle

Näin Procountor Solo toimii

Kun kirjanpitoon saadaan kaikki aineisto sähköisesti, voit keskittyä kirjanpitoon kuittien metsästämisen sijaan. Yrittäjän kohdistaessa aineiston oikeisiin tilitapahtumiin, säästyy sinulta aikaa.

Saat kuitit sähköisesti ja varmemmin

Kaikki kuitit ovat sähköisessä muodossa ja kirjattuina Procountoriin. Yrittäjä kohdistaa kuitit tilitapahtumiin ja merkitsee lisätiedot kirjanpitoa varten. Ohjelma pyrkii varmistamaan ettei mitään unohdu.

Saat selvityksen kaikista tuloista

Ohjelmasta lähetetyt myyntilaskut kohdistuvat viitteellisiin suorituksiin automaattisesti. Yrittäjältä pyydetään selvitykset myös muista saapuvista tilisiirroista, joko raportteina tai liitteinä.

Asiakirjojen luottamuksellinen välitys

Voit lähettää kuun vaihteen raportit ja muut yrittäjälle toimitettavat dokumentit turvallisesti Procountorista. Samaa kanavaa pitkin saat yrittäjältä vastavuoroisesti sopimukset, veroasiakirjat, kadonneiksi luullut kuitit, ja muut vastaavat asiakirjat.

Oma-aloitteisten verojen maksut

Tarkistettuasi yrittäjän toimittaman kirjanpitoaineiston ja tehtyäsi tarvittavat korjaukset, voit Procountorilla luoda oma-aloitteisten verojen ilmoituksen suoraan verottajalle, ja lähettää siitä muodostuvan oma-aloitteisten verojen maksun yrittäjän ohjelmaan maksettavaksi.

Saat kirjanpitäjänä demoympäristön heti

Voit perustaa Solo-demoympäristön myös kirjanpitäjänä myös itsellesi, jotta pääset tutustumaan tarkemmin yrittäjän ohjelmistoon. Kokeilukäyttöä varten tili luodaan perustamistoiminnon sisältävästä Procountor-ympäristöstä.

Haluaisitko tietää tarkemmin miten kirjanpito tehdään Solossa ja miten se eroaa mm. Procountor Taloushallinnon kirjanpidon prosesseista? Käymme koulutuksessa läpi Solon käyttöä niin yrittäjän kuin kirjanpitäjän näkökulmasta.

Pssst. teimme tilitoimistoille hinnoittelun apuvälineeksi laskurin, jolla on kätevää pohtia ja vertailla palveluidensa hinnoittelumallia tuntihinnoittelun ja kiinteän hinnan välillä.

Kokemuksia Solosta sooloyrittäjältä ja hänen kirjanpitäjältään

Tilitoimisto Sisukko ja sooloyrittäjä Mona Lindroth

Tilitoimisto Sisukon yrittäjä Sanna Lehto palvelee sooloyrittäjäasiakastaan Mona Lindrothia Procountor Sololla. Videolla kuulet molempien kokemuksia yhteistyöstä.

Valokuvaaja Lari Järnefelt

Valokuvaaja Lari Järnefelt (Felt Fotografi) kertoo, miten nimenomaan pienyrittäjän käyttöön suunniteltu taloushallinnon ohjelmisto auttaa sekä yrittäjää että kirjanpitäjää arjen pyörittämisessä.

Kenelle Procountor Solo sopii?

Procountor Solo ei ole täydellinen ratkaisu kaikkien yritysten kirjanpitoon. Lisätietoa löydät alta sekä blogiartikkelistamme missä kerromme tarkemmin kenelle Solo sopii ja kenelle ei.

Kenelle Solo sopii?

Solo sopii yritykseen jossa liikevaihto on alle 500 000 €, eli voidaan tehdä maksuperusteista kirjanpitoa.

Kenelle Solo EI sovi?

Solo ei sovi myöskään silloin jos liikevaihto ylittää 500 000 €, eli kirjanpito täytyy tehdä suoriteperusteisesti.