Procountor Solo uudelle yritykselle vuodeksi ilman kuukausimaksua

Haluamme tukea uusia perustettavia yrityksiä niiden alkutaipaleella. Siksipä tarjoamme Procountor Solo ohjelmiston käyttöön ilman kuukausimaksua vuoden ajaksi. Kauttamme löydät myös laajan verkoston tilitoimistokumppaneita, jotka tarjoavat kirjanpitopalveluita. Säästä jopa 348€!

Tutustu ilmaiseksi

Procountor Solo ohjelmisto 0 € / kk (norm. 0 - 29 € / kk riippuen liikevaihdosta)

Procountor Solo on yrittäjille suunniteltu helppokäyttöinen ja monipuolinen ohjelmisto, joka toimii myös suoraan mobiililaitteilla ja jota jokainen osaa käyttää. Se on laskutusohjelma, verkkopankki ja kuittisovellus.

  • Teet ja lähetät myyntilaskut*
  • Vastaanotat verkkolaskuja*
  • Kirjaat postissa tai sähköpostissa tulleet laskut maksettavaksi
  • Kuvaat kuitit ja muut tositteet talteen
  • Nautit automaattisesta kuittien tekstien tunnistamisesta (OCR)

*Lisäpalvelut ja transaktiomaksut veloitetaan käytön mukaan. Esim. verkkolaskujen lähetys ja vastaanotto 0,49 € / kpl.

Tutustu tarkemmin Soloon ja sen ominaisuuksiin

Mitä etu sisältää?

Uusi perustettu yritys saa Procountor Solo ohjelmiston käyttöön vuodeksi ilman kuukausimaksua. Uskomme, että säästetylle rahalle on uudella yrityksellä hyvää käyttöä!

Kenelle etu on tarkoitettu?

Tarjoamme edun uudelle yritykselle, joka on rekisteröity kaupparekisteriin edellisen 6 kk aikana. Yritys ei saa olla ennestään Accountor Finagon asiakas.

Miten hyödynnän edun?

Käytä Solon tilauksen yhteydessä koodia "AY12kk". (Tarkistamme koodin käyttäneiden tilausten yhteydessä yrityksen kaupparekisteriin rekisteröitymispäivän).

Taltuta taloushallintorumba ja kuittihärdelli heti yrittäjyyden alkumetreillä - hoida yrityksesi talous alusta alkaen vaivattomasti

Procountor Solo helpottaa yrittäjän arkea

Procountor Soloa käytetään yhteistyössä tilitoimiston kanssa ja se soveltuu pienen yrityksen käyttöön toimialasta riippumatta. Kirjanpitäjän kanssa yhdessä käytettynä se on tehokkain kokemasi ohjelmisto kirjanpidon hoitamiseen.

Solo palautti motivaation paperihommiin

Rakennus Ruissalo Oy yrittäjä Julius Ruissalo haluaa käyttää aikaansa ydinosaamiseen ja valitsi käyttöönsä Solon. Sen avulla "pakolliset paperihommat" saa hoidettua myös tien päällä silloin, kun sille on sopiva hetki.

Tilitoimisto Sisukko ja sooloyrittäjä Mona Lindroth

Tilitoimisto Sisukon yrittäjä Sanna Lehto palvelee sooloyrittäjäasiakastaan Mona Lindrothia Finago Sololla. Videolla kuulet molempien kokemuksia yhteistyöstä.

Valokuvaaja Lari Järnefelt

Valokuvaaja Lari Järnefelt (Felt Fotografi) kertoo, miten nimenomaan pienyrittäjän käyttöön suunniteltu taloushallinnon ohjelmisto auttaa sekä yrittäjää että kirjanpitäjää arjen pyörittämisessä.

Edun hyödyntäminen ja Procountor Solon käyttöönotto

1. Lomakkeen täyttö

Pääset tutustumaan Procountor Soloon tarkemmin, kun täytät sähköpostiosoitteesi. Autamme sinua tutustumaan Soloon videoiden avulla ja voit pyytää meiltä yhteydenottoa varmistaaksemme sujuvan käyttöönoton. Halutessasi voit myös kokeilla Soloa itsenäisesti.

2. Käyttö tilitoimiston kanssa

Procountor Soloa käytetään yhdessä kirjanpitäjän kanssa. Jos sinulla ei vielä ole tilitoimistoa, autamme sellaisen löytämisessä. Jos sinulla on jo tilitoimisto valittu, autamme yhteiskäytön aloittamisessa.

3. Sooloilun aloittaminen

Se on ohjelmisto, jota jokainen yrittäjä osaa käyttää, mutta jos tulee kysyttävää, maksuton asiakaspalvelumme auttaa mieluusti.

Procountor Solo käyttöön vuodeksi ilman kuukausimaksua - hyödynnä jopa 348€ arvoinen etu

Kuka on oikeutettu etuun?

Tarjoamme edun kaikille uusille perustetuille yrityksille, joka on rekisteröity kaupparekisteriin edellisen 6 kk aikana. Yritys ei saa olla ennestään Accountor Finagon asiakas. Lisäpalvelut ja transaktiomaksut veloitetaan käytön mukaan (esim. verkkolaskujen lähetys ja vastaanotto)

Huom! Edun saa käyttöön käyttämällä Solon tilauslomakkeella koodia "AY12kk" (Tarkistamme koodin käyttäneiden tilausten yhteydessä yrityksen kaupparekisteriin rekisteröitymispäivän).

Kysyttävää etuun, Solo ohjelmistoon tai kirjanpitopalveluun liittyen? Ota yhteyttä myynti@finago.com