Solo-ohjelmisto ja kirjanpito kiinteään hintaan

Procountor Solon avulla yksinyrittäjän taloushallinnon rutiinien hoitaminen onnistuu ilman harmaita hiuksia. Se on ohjelmisto, jota jokainen osaa käyttää. Ammattilainen hoitaa kirjanpitosi, jolloin voit keskittyä olennaiseen.

Tarjoamme yhdessä kumppanitilitoimistojemme kanssa paketin, jossa yritykset saavat käyttöönsä Procountor Solo -ohjelmiston ja kirjanpitopalvelun kiinteällä hinnalla. 

Käyttöönotto sujuu vaivattomasti ilman kuluja.

Vihdoin löysin ohjelman ja kirjanpitäjän jonka kanssa asioiminen on niin sujuvaa, että kirjanpito ei aiheuta enää päänvaivaa.

Evelien - Evelingua

Asiakaspalvelunne on parasta mitä olen ikinä saanut mistään yrityksestä ikinä, nopeaa, täsmällistä ja asiantuntevaa.

Siri - Prosodia Oy

Helppokäyttöinen ja kustannustehokas. Säästää aikaa.

Jari - Edustusliike J. Oinonen

Helppokäyttöinen ja toimiva ohjelma. Erinomainen yksinyrittäjälle.

Maija - Tmi Maija Mattila

Solo tuo sujuvuutta ja vähentää laskujen yms kanssa käytettävää aikaa!

Katja - Askelissa

Vihdoin löysin ohjelman ja kirjanpitäjän jonka kanssa asioiminen on niin sujuvaa, että kirjanpito ei aiheuta enää päänvaivaa.

Evelien - Evelingua

Asiakaspalvelunne on parasta mitä olen ikinä saanut mistään yrityksestä ikinä, nopeaa, täsmällistä ja asiantuntevaa.

Siri - Prosodia Oy

Solo + kirjanpito = 70 - 99 € / kk

Procountor Solo -ohjelmisto 0 - 29 € / kk

Procountor Solo on yrittäjille suunniteltu helppokäyttöinen ja monipuolinen ohjelmisto, jonka hinta määräytyy liikevaihdon mukaan. Se toimii myös suoraan mobiililaitteilla ja jota jokainen osaa käyttää. Se on laskutusohjelma, verkkopankki ja kuittisovellus. Sillä

 • Teet ja lähetät myyntilaskut*
 • Vastaanotat verkkolaskuja*
 • Kirjaat postissa tai sähköpostissa tulleet laskut maksettavaksi
 • Kuvaat kuitit ja muut tositteet talteen
 • Nautit automaattisesta kuittien tekstien tunnistamisesta (OCR)
 • Teet maksuja
 • Hyödynnät maksutonta asiakaspalvelua

*Verkkolaskujen lähetys ja vastaanotto 0,49 € / kpl.

Hintoihin lisätään ALV.

Oletko aloittava yrittäjä? Ellet ole jo entuudestaan Accountor Finagon asiakas, olet oikeutettu saamaan Procountor Solo -ohjelmiston käyttöösi ilman kuukausimaksua vuoden ajaksi mikäli olet perustanut yrityksesi 6kk sisään. Hyödyntääksesi edun, mainitsethan olevasi aloittava yrittäjä lomakkeella.

Kiinteähintainen kirjanpito 70 € / kk

Solo kumppanitilitoimistomme tarjoavat kiinteähintaisen kirjanpidon Procountor Soloa käyttäville asiakkaille. He palvelevat jo tuhansia sooloyrittäjiä ympäri Suomea sähköisillä toimintamalleilla ja tarvittaessa etäyhteyksin.

 • 30 tilitapahtumaa / kk (ylimenevät 1,5 € / kpl)
 • Maksuperusteisen kirjanpidon tekeminen
 • Alv-ilmoituksen lähettäminen
 • Ennakkoveron määrän tarkistus 2 krt / vuosi
 • Kirjanpitoon kuuluva perusneuvonta

Kiinteän kuukausihinnan lisäksi erikseen hinnoiteltuna muun muassa tilinpäätökset ja palkanlaskenta. Tarkemmat tiedot lisäpalveluista löydät hieman alempaa tältä sivulta.

Hintoihin lisätään ALV.

Solo + kirjanpito = 70 - 99 € / kk riippuen liikevaihdossta

Täytä lomake - olemme sinuun yhteydessä ja autamme löytämään yrityksellesi parhaan ratkaisun. Ehdotamme sopivinta tilitoimistoa muun muassa toimialasi perusteella.

Solo palautti motivaation paperihommiin

Rakennus Ruissalo Oy yrittäjä Julius Ruissalo haluaa käyttää aikaansa ydinosaamiseen ja valitsi käyttöönsä Solon. Sen avulla "pakolliset paperihommat" saa hoidettua myös tien päällä silloin, kun sille on sopiva hetki.

Tilitoimisto Sisukko ja sooloyrittäjä Mona Lindroth

Tilitoimisto Sisukon yrittäjä Sanna Lehto palvelee sooloyrittäjäasiakastaan Mona Lindrothia Finago Sololla. Videolla kuulet molempien kokemuksia yhteistyöstä.

Valokuvaaja Lari Järnefelt

Valokuvaaja Lari Järnefelt (Felt Fotografi) kertoo, miten nimenomaan pienyrittäjän käyttöön suunniteltu taloushallinnon ohjelmisto auttaa sekä yrittäjää että kirjanpitäjää arjen pyörittämisessä.

Kirjanpito kiinteällä hinnalla tilitoimistokumppaneiltamme

Kirjanpidon palvelut tuottaa Solo tilitoimistokumppanimme. He kaikki ovat sitoutuneet palvelemaan Solo asiakkaita suositellulla kiinteällä hinnalla ja palvelevat jo tuhansia sooloyrittäjiä.

Kaikki kumppanimme palvelevat kokonaan sähköisellä toimintamallilla ja etäyhteyksin. Näin ollen voit hypätä suoraan digitaaliseen maailmaan ja hoitaa taloushallinnon pyörittämisen sieltä missä ikinä oletkin.

Oletko tilitoimiston edustaja? Haluatteko mukaan Solo palvelupakettiin? Lähetä sähköpostia solo@finago.com ja aloitetaan yhteistyö.

Digitaaliset palvelumallit

Tilitoimistokumppanimme palvelevat täysin digitaalisesti ja etäyhteyksin, joten voit tarvittaessa hoitaa taloushallintoasiat mistä vaan.

Mobiililaitteille suunniteltu ohjelmisto

Solo on täysin mobiilisti toimiva ohjelmisto, joten käytä juuri niitä laitteita mitä olet tottunut käyttämään. Missä vaan.

Maksuton Solo-koulutus

Osallistu maksuttomaan Solo-koulutukseen ja ota taloushallintorumba haltuun.

Oletko perustamassa yritystä tai oletko perustanut yrityksesi 6kk sisään? Ellet ole jo entuudestaan Accountor Finagon asiakas, olet oikeutettu saamaan Procountor Solo ohjelmiston käyttöösi ilman kuukausimaksua vuoden ajaksi. Hyödyntääksesi edun, ilmoitathan olevasi aloittava yrittäjä lomakkeella.

Solo + kirjanpito 70 - 99 € / kk riippuen liikevaihdostasi

Täytä lomake - olemme sinuun yhteydessä. Kirjanpitopalvelun kokonaisuus käydään läpi ja varmistetaan tarpeisiisi sopivaksi.

Kysyttävää Solo ohjelmistoon tai kirjanpitopalveluun liittyen? Ota yhteyttä solo@finago.com tai oikean alakulman chat-ikonin kautta.

Kiinteähintaisen paketin lisäksi ostettavia palveluita muun muassa

Solo-ohjelmisto ja kirjanpito -paketti sisältää aiemmin mainitut kirjanpidon palvelut kumppanitilitoimistojemme tuottamana. Niiden lisäksi on alla on erikseen ostettavia ja hinnoiteltuja palveluita kumppanitilitoimistoiltamme, jotka käydään läpi, kun otamme yhteyttä lomakkeen täyttämisen jälkeen.

 • Palkanlaskennan tekeminen ja tulorekisteri-ilmoittaminen
 • Tilinpäätöksen ja veroilmoitukset
 • Takautuvat kirjanpidot ja kirjanpidon siirrot
 • Muiden kuin toiminimien tai osakeyhtiöiden kirjanpidon
 • Ulkomaankaupan kirjanpidon ja yhteisöveroilmoitukset
 • Osakeyhtiön pöytäkirjat ja osingonjakoilmoitukset
 • Verokonsultaatio
 • Yhtiöoikeudelliset palvelut
 • Luottokorttilaskujen ja käteisostojen käsittely

Kenelle Procountor Solo sopii?

Procountor Solo on loistava työkalu pienten yritysten kirjanpidon rutiinien hoitamiseen, mutta ihan kaikille se ei sovi.

Kenelle Solo sopii?

Procountor Solo on sopiva ratkaisu sellaisen sooloyrittäjän kirjanpitoon, joka haluaa simppelin tavan hoitaa omat taloushallinnon rutiinit, eikä ole kiinnostunut kirjanpidon tekemisestä.

Solo sopii yritykseen jossa liikevaihto on alle 500 000 €, eli voidaan tehdä maksuperusteista kirjanpitoa.

Kenelle Solo EI sovi?

Procountor Solo ei sovi yrittäjälle, joka haluaa tehdä kirjanpitonsa kokonaan itse, eikä kaipaa kirjanpitäjää tuekseen.

Solo ei sovi myöskään silloin jos liikevaihto ylittää 500 000 €, eli kirjanpito täytyy tehdä suoriteperusteisesti.