Solo ohjelmisto ja kirjanpito kiinteään hintaan

Tarjoamme yhdessä Ezy Accountingin kanssa paketin, jossa yritykset saavat käyttöönsä Procountor Solo ohjelmiston ja kirjanpitopalvelun kiinteällä hinnalla.

Solo kirjanpitopaketti = 60 - 89 € / kk

Procountor Solo ohjelmisto 0 - 29 € / kk

Procountor Solo on yrittäjille suunniteltu helppokäyttöinen ja monipuolinen ohjelmisto, jonka hinta määräytyy liikevaihdon mukaan. Se toimii myös suoraan mobiililaitteilla ja jota jokainen osaa käyttää. Se on laskutusohjelma, verkkopankki ja kuittisovellus. Sillä

 • Teet ja lähetät myyntilaskut*
 • Vastaanotat verkkolaskuja*
 • Kirjaat postissa tai sähköpostissa tulleet laskut maksettavaksi
 • Kuvaat kuitit ja muut tositteet talteen
 • Nautit automaattisesta kuittien tekstien tunnistamisesta (OCR)
 • Teet maksuja
 • Hyödynnät maksutonta asiakaspalvelua

*Verkkolaskujen lähetys ja vastaanotto 0,49 € / kpl.
Pankki veloittaa omat palvelumaksunsa hinnastonsa mukaisesti.
Hintoihin lisätään ALV.

Oletko aloittava yrittäjä? Ellet ole jo entuudestaan Accountor Finagon asiakas, olet oikeutettu saamaan Procountor Solo ohjelmiston käyttöösi ilman kuukausimaksua vuoden ajaksi mikäli olet perustanut yrityksesi 6kk sisään. Hyödyntääksesi edun, mainitsethan olevasi aloittava yrittäjä lomakkeen lisätiedot -kentässä.

Kiinteähintainen kirjanpito 60 € / kk

Ezy Accounting tarjoaa kiinteähintaisen kirjanpidon Procountor Soloa käyttäville asiakkaille. He palvelevat sooloyrittäjiä ympäri Suomea sähköisillä toimintamalleilla ja tarvittaessa etäyhteyksin.

Voit ottaa palvelun käyttöösi, mikäli:

 • Tositteiden määrä on alle 30 kpl / kk
 • Liikevaihto on alle 100.000

Palvelu sisältää

 • Maksuperusteisen kirjanpidon tekemisen
 • Alv-raportoinnin
 • Kysymyksiin vastaukset

Vuosityöt

 • Veroilmoitus 99 €
 • Tilinpäätös 99 €

Ei sisällä arvonmäärityksiä (varasto, sijoitukset jne.).

Hintoihin lisätään ALV.

Solo + kirjanpito = 60 - 89 € / kk

Täytä lomake - olemme sinuun yhteydessä.

Solo palautti motivaation paperihommiin

Rakennus Ruissalo Oy yrittäjä Julius Ruissalo haluaa käyttää aikaansa ydinosaamiseen ja valitsi käyttöönsä Solon. Sen avulla "pakolliset paperihommat" saa hoidettua myös tien päällä silloin, kun sille on sopiva hetki.

Tilitoimisto Sisukko ja sooloyrittäjä Mona Lindroth

Tilitoimisto Sisukon yrittäjä Sanna Lehto palvelee sooloyrittäjäasiakastaan Mona Lindrothia Finago Sololla. Videolla kuulet molempien kokemuksia yhteistyöstä.

Valokuvaaja Lari Järnefelt

Valokuvaaja Lari Järnefelt (Felt Fotografi) kertoo, miten nimenomaan pienyrittäjän käyttöön suunniteltu taloushallinnon ohjelmisto auttaa sekä yrittäjää että kirjanpitäjää arjen pyörittämisessä.

Kirjanpito kiinteällä hinnalla

Kirjanpidon palvelut tuottaa Ezy Accounting. He ovat sitoutuneet palvelemaan Solo asiakkaita kiinteällä hinnalla ja palvelevat jo tuhansia sooloyrittäjiä.

Digitaaliset palvelumallit

Ezy Accounting palvelee kokonaan sähköisellä toimintamallilla ja etäyhteyksin. Näin ollen voit hypätä suoraan digitaaliseen maailmaan ja hoitaa taloushallinnon pyörittämisen sieltä missä ikinä oletkin.

Mobiililaitteille suunniteltu ohjelmisto

Solo on täysin mobiilisti toimiva ohjelmisto, joten käytä juuri niitä laitteita mitä olet tottunut käyttämään. Missä vaan.

Maksuton Solo koulutus

Osallistu maksuttomaan Solo koulutukseen ja ota taloushallintorumba haltuun.

Oletko perustamassa yritystä tai oletko perustanut yrityksesi 6kk sisään? Ellet ole jo entuudestaan Accountor Finagon asiakas, olet oikeutettu saamaan Procountor Solo ohjelmiston käyttöösi ilman kuukausimaksua vuoden ajaksi. Hyödyntääksesi edun, mainitsethan olevasi aloittava yrittäjä lomakkeen lisätiedot -kentässä.

Solo + kirjanpito 60 - 89 € / kk

Täytä tilauslomake - olemme sinuun yhteydessä. Lisäksi kirjanpitopalvelun kokonaisuus käydään läpi ja varmistetaan tarpeisiisi sopivaksi.

Kysyttävää Solo ohjelmistoon tai kirjanpitopalveluun liittyen? Ota yhteyttä solo@finago.com tai oikean alakulman chat-ikonin kautta.

Kenelle Procountor Solo sopii?

Procountor Solo on loistava työkalu pienten yritysten kirjanpidon rutiinien hoitamiseen, mutta ihan kaikille se ei sovi.

Kenelle Solo sopii?

Procountor Solo on sopiva ratkaisu sellaisen sooloyrittäjän kirjanpitoon, joka haluaa simppelin tavan hoitaa omat taloushallinnon rutiinit, eikä ole kiinnostunut kirjanpidon tekemisestä.

Solo sopii yritykseen jossa liikevaihto on alle 500 000 €, eli voidaan tehdä maksuperusteista kirjanpitoa.

Kenelle Solo EI sovi?

Procountor Solo ei sovi yrittäjälle, joka haluaa tehdä kirjanpitonsa kokonaan itse, eikä kaipaa kirjanpitäjää tuekseen.

Solo ei sovi myöskään silloin jos liikevaihto ylittää 500 000 €, eli kirjanpito täytyy tehdä suoriteperusteisesti.