Laskuri tilitoimiston hinnoitteluun

Tältä sivulta löydät laskurin, jolla tilitoimiston on kätevää pohtia ja vertailla palveluidensa hinnoittelumallia tuntihinnoittelun ja kiinteän hinnan välillä.

Miten tilitoimiston kannattaa hinnoitella kuukausikirjanpito?

Tilitoimiston asiakkailleen tarjoamat palvelut ovat asiakasyritysten kannalta toisaalta monimutkainen ja monimuotoinen kokonaisuus ostettavaksi ja samaan aikaan hyvin yksinkertainen kokonaistarve. Yritys haluaa itselleen kumppanin, joka auttaa heitä varmistamaan kirjanpidonsa ajantasaisuuden ja oikeellisuuden. Tilitoimisto luonnollisesti haluaa kohtuullisen korvauksen työstään ja pitää oman taloutensa kunnossa.

Tällä laskurilla voit arvioida tilitoimiston eri hinnoitteluvaihtoehtoja ja vertailla tuntilaskutusta ja kiinteähintaista kuukausikirjanpitoa sekä näiden yhdistelmää.

Miten laskelmaa tulisi käyttää?

Laskelman pohjaksi on annettu tilitoimistojen yleisiä arvoja tuntihinnasta, kirjanpitäjän työmäärästä, kiinteähintaisen kirjanpidon hinnasta sekä Procountor Soloa jo käyttävien kirjanpitäjien toteutunutta kuukausikirjanpitoon käytettyä aikaa. Laskuriin voit kuitenkin muuttaa kaikkia näitä arvoja nähdäksesi laskelman omilla arvoillasi arvioiden.

Kuukausikirjanpito ja lisälaskutettava työ tuntihinnalla
Liikevaihto yhden kirjanpitäjän työstä€0.00
Laskutusaste enimmäistyömäärästä0 %
Pelkästään kiinteähintaista kuukausikirjanpitoa
Liikevaihto yhden kirjanpitäjän työstä€0.00
Asiakasmäärä0
Kiinteällä hinnalla 100 asiakasta ja lisätyöt tuntihinnalla
Liikevaihto yhden kirjanpitäjän työstä€0.00
Työmäärä kiinteää kirjanpitoa (h)0
Jäljellejäävä työaika tuntilaskutettavalle työlle (h)0
Jäljellejäävä tuntilaskutus€0.00
Yhteensä€0.00