Näin Procountor Solo toimii sooloyrittäjän yleisissä tilanteissa

Procountor Solo toimii yrittäjän arjessa helpottamassa taloushallinnon arkirutiineja. Tässä lista videoista, joissa näkyy millä tavoilla se sen tekee.

Tee ja lähetä laskuja asiakkaillesi

Laskutusohjelma sisältyy palveluun. Voit tehdä ja lähettää laskuja verkkolaskuina, sähköpostilla tai perinteisesti paperisena. Asiakkaidesi maksaessa laskunsa laskulle automaattisesti luotavalla viitenumerolla, suoritukset kohdistuvat automaattisesti oikeisiin laskuihin. Kätevää!

Voit käyttää palvelua missä tahansa

Tee vaikka laskuja älypuhelimellasi kahvitauolla.

Kuvaa kuitit

Kuvaa kuittisi aina saadessasi kuitin käteesi. Ne pysyvät hyvässä järjestyksessä ja on helppo toimittaa kirjanpitäjällesi. Et tarvitse erillistä mobiilisovellusta. Koko taloushallintosi toimii millä tahansa nettiselaimella. Myös puhelimessasi.

Vastaanota verkkolaskuja

Saat verkkolaskuosoitteen, johon vastaanotat laskut. Ne on helppo maksaa ja toimittaa kirjanpitoon. Voit myös lisätä paperiset laskut maksettavaksi. Maksa kaikki laskut suoraan ohjelmasta. Maksamasi laskut on samalla automaattisesti valmiita kirjanpitoosi.

Liitä kuitit tiliotteen tilitapahtumiin

Kuvaamistasi kuiteista ei tarvitse syöttää summia tai muita yksityiskohtia. Liität vain kuvaamasi kuitit pankkiyhteydellä päivitettäviin tilitapahtumiin.

Lähetä aineistot kirjanpitäjällesi

Kuukauden vaihduttua lähetät keräämäsi aineistot tuloistasi ja kuluistasi kirjanpitäjällesi. Hän tekee aineiston pohjalta kirjanpitosi.

Laskun korjaaminen

Virheitä sattuu! Onneksi voit helposti korjata laskun. Avaa lasku muokattavaksi, korjaa haluamasi kohdat ja lähetä lasku uudelleen.

Kirjanpitäjä tekee kirjanpidon tehokkaasti

Kun kirjanpitäjä saa kirjanpitoaineiston ajoissa ja kaiken tarvittavan hyvässä järjestyksessä, on kuukausikirjanpidon tekeminen ihanan helppoa.