Sooloyrittäjän kirjanpito- ja laskutusohjelma

Procountor Solon avulla taloushallinnon rutiinien hoitaminen onnistuu ilman harmaita hiuksia. Se on ohjelmisto, jota jokainen yrittäjä osaa käyttää ja jota kirjanpitäjäsikin rakastaa. Vain 29€ kuukaudessa! Tilaa nyt. Saat loppuvuoden maksutta!

1kk koekäyttö, ei sitoumuksia.

Auttaa yrittäjää varmistamaan, että kirjanpidossa on kaikki tarvittava

Procountor Solo auttaa sooloyrittäjää toimialasta riippumatta selviämään taloushallinnon rutiineista.

Seuraat kuka on maksanut lähettämäsi laskut ja maksat omat laskusi ajallaan. Ohjelma muistuttaa yrittäjää puuttuvista kuiteista ja pyrkii varmistamaan, että mitään ei pääse unohtumaan. Yrityksesi taloushallinto pysyy siis ajan tasalla ja kirjanpitäjän lisäksi verottaja on tyytyväinen. Liity jo tuhansien Procountor Soloa käyttävien sooloyrittäjien joukkoon!

Lähetä laskut

Lähetä laskuja tekemistäsi töistä asiakkallesi. Poimi asiakkaat asiakasrekisteristä ja tuotteet/palvelut tuoterekisteristä. Lähetä laskut myös sähköisesti.

Maksa saapuneet laskut

Ota vastaan sähköiset laskut tai kuvaa ja maksa parerilaskut. Laskut siirtyvät automaattisesti kirjanpitoon.

Kuvaa kuittisi

Ei enää hukkuneita kuitteja. Kuvaa kuitit puhelimellasi ja ne ovat tallessa kirjanpitoa varten. Ohjelma muistuttaa, jos jokin kuitti puuttuu.

Toimita kirjanpitoon

Ei ikäviä yllätyksiä kirjanpidossa. Solon avulla laskut eivät unohdu paperipinoihin eivätkä kuitit taskuihin. Kirjanpito on ajan tasalla ennennäkemättömällä helppoudella. Kirjanpitäjäsikin ilahtuu!

Procountor Solo helpottaa sekä kirjanpitäjän että yrittäjän arkea

Procountor Soloa käytetään yhteistyössä tilitoimiston kanssa ja se soveltuu pienen yrityksen käyttöön toimialasta riippumatta. Kirjanpitäjän kanssa yhdessä käytettynä se on tehokkain kokemasi ohjelmisto kirjanpidon hoitamiseen.

Tilitoimisto Sisukko ja sooloyrittäjä Mona Lindroth

Tilitoimisto Sisukon yrittäjä Sanna Lehto palvelee sooloyrittäjäasiakastaan Mona Lindrothia Procountor Sololla. Videolla kuulet molempien kokemuksia yhteistyöstä.

Valokuvaaja Lari Järnefelt

Valokuvaaja Lari Järnefelt (Felt Fotografi) kertoo, miten nimenomaan pienyrittäjän käyttöön suunniteltu taloushallinnon ohjelmisto auttaa sekä yrittäjää että kirjanpitäjää arjen pyörittämisessä.

Näin se toimii

Sooloyrittäjän arki on usein liikkuvaa. Taloushallinnon tulee hoitua osana arkea. Katso videolta esimerkki.

Haluaisitko kuulla lisää Solosta ja siitä miten se toimii? Maksuttomassa 30 minuuttisessa, yrittäjille suunnatussa, Procountor Solo -esittelyssä saat hyvän kokonaiskuvan Solon hyödyntämisestä yrittäjän arjessasi.

Kenelle Procountor Solo sopii?

Procountor Solo on loistava työkalu pienten yritysten kirjanpidon rutiinien hoitamiseen, mutta ihan kaikille se ei sovi.

Kenelle Solo sopii?

Procountor Solo on sopiva ratkaisu sellaisen sooloyrittäjän kirjanpitoon, joka haluaa simppelin tavan hoitaa omat taloushallinnon rutiinit, eikä ole kiinnostunut kirjanpidon tekemisestä.

Solo sopii yritykseen jossa liikevaihto on alle 500 000 €, eli voidaan tehdä maksuperusteista kirjanpitoa.

Kenelle Solo EI sovi?

Procountor Solo ei sovi yrittäjälle, joka haluaa tehdä kirjanpitonsa kokonaan itse, eikä kaipaa kirjanpitäjää tuekseen.

Solo ei sovi myöskään silloin jos liikevaihto ylittää 500 000 €, eli kirjanpito täytyy tehdä suoriteperusteisesti.

Kokeile Soloa maksutta

Kokeiluaikana voit tehdä laskuja, lähettää niitä sähköpostilla, kuvata ja käsitellä kuitteja ja paljon muuta! Et sitoudu mihinkään.

1kk koekäyttö, ei sitoumuksia.